skip to Main Content

Nyeste tilskudd i kundeporteføljen vår er Electrocompaniet på Tau. Bedriften produserer og leverer kvalitetshøyttalere, forsterkere med mer til hele verden. Aktiv HMS ser frem til et spennende og positivt samarbeid. Vi takker for tilliten og gleder oss til spennende dager i Ryfylke.

EC LIVING ER ET SKANDINAVISK DESIGN MED SÆRPREG.
Utformet og produsert i Norge.
Produktsignaturen er en kombinasjon av tre, metall og stoff og utformingen er tydelig inspirert av Scandinavian Design som har funksjonalismen som basis, men med en mykere linjeføring. Alle Electrocompaniet produkter produseres i vår moderne fabrikk som er lokalisert på vestkysten av Norge. En stor grad av automasjon og robotisering gjør at vi kan produsere våre systemer med en pris ikke ulik den man ser i lavkostland. Både elektronikk og mekanikk er laget i Norge, noe som gjør at vi enkelt kan sikre høyest mulig kvalitet på våre produkter.

Velg din stil
Hvilken stil og farge som foretrekkes på modulene varierer fra person til person og våre systemer forsøker å ta hensyn til dette. De fleste produktene i serien kan enkelt endres i farge og uttrykk. Man kan velge ulike farger og stil ved bestilling eller faktisk også endre mening etter hvert. Dersom man skulle ønske å bytte uttrykk er det mulig å skifte ut både designspiler og stoff ved en senere anledning.

Det er flere forskjellige farger og utførelser å velge mellom – klassisk matt svart, hvitt, kobberfarget eller håndskåret tre. Stilen er med andre ord ikke fastlåst når man kjøper modulene. Det er alltid mulig å ombestemme seg på et senere tidspunkt. Hvorfor ikke re-dekorere hifi-anlegget ditt når du pusser opp stua?

Les mer på websiden – www.electrocompaniet.no

Vårt mobile helsekontor gjør at vi kan nå kunder i hele Ryfylke.
Aktiv HMS er blitt en markedsledende bedriftshelsetjeneste innen mobile tjenester. Vårt mål er å utgjøre en forskjell hos våre kunder. Vi tilbyr meget kostnadseffektive løsninger til din bedrift. Ønsker du å høre mer om hva vi kan tilby, ikke nøl med å ta kontakt.

Tlf: +47 90 90 90 38
E-post: post(at)aktiv-hms.no
Bruk gjerne skjema under og send inn.

Kontakt oss

Navn & Etternavn:*
E-post:*
Telefon:

Hva gjelder henvendelsen om?
Tilbud bedriftshelsetjenesteBistand HMS/VernearbeidHMS kursFørstehjelp/Brannvern kursFSE kursVakt/BeredskapsløsningArbeidsmiljøkartleggingMedisinske tjenester etc

Melding:

Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

Back To Top
×Close search
Search