skip to Main Content

Nytt tilskudd i kundeporteføljen vår er Jærentreprenør. Bedriften er spesialist på totalentreprise og en stødig samarbeidspartner i regionen. Siden starten har dem bygget stein på stein og vokst. Vi er stolte av tilliten og gleder oss til veien videre.

Litt om Jærentreprenør
Jærentreprenør er spesialist på totalentreprise, og er dyktige på større betongarbeider som utføres i egen regi.
Vi har siden starten opplevd en jevn vekst, og er nå en av de viktigste entreprenørene i Rogaland. Å bygge stein på stein har gitt oss styrke. Med jærsk fornuft, tålmodighet og iherdig innsats har Jærentreprenør vokst til en betydelig entreprenør i hele Jærregionen. Med fornøyde kunder og ansatte som trives, har vi all grunn til å se lyst på framtiden – med mange spennende og utfordrende oppgaver. Våre nøkkelord er: Byggkompetanse – Totalentreprise – Planlegging – Prosjektledelse og framdrift til avtalt levering
Jærentreprenør er en stødig samarbeidspartner!

«En STØDIG samarbeidspartner» – Det er vårt motto. Dette skal gjenspeile at vi bruker jærsk tankegang når vi går inn i et prosjekt.

Vårt mål er at vi skal framstå som en dyktig samarbeidspartner, der vi legger vekt på at prosjektene skal gjennomføres på en måte alle parter blir fornøyd med.

Jærentreprenør ble etablert i 1983. Fra kontoret på Varhaug bygger vi videre på jærske entreprenørtradisjoner. Stavanger- og Jærregionen er hovedmarkedet vårt, der vi bygger alle typer private og offentlige bygg.

Les mer – www.jerentreprenor.no

Vårt mobile helsekontor gjør at vi kan nå kunder i hele regionen.
Aktiv HMS er blitt en markedsledende bedriftshelsetjeneste innen mobile tjenester. Vårt mål er å utgjøre en forskjell hos våre kunder. Vi tilbyr meget kostnadseffektive løsninger til din bedrift. Ønsker du å høre mer om hva vi kan tilby, ikke nøl med å ta kontakt.

Tlf: +47 90 90 90 38
E-post: post(at)aktiv-hms.no
Bruk gjerne skjema under og send inn.

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*
  E-post:*
  Telefon:

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top
  Search