skip to Main Content

2017 har vært et begivenhetsrikt år! Etter mange års samarbeid med Forusakutten var tiden inne til å stå på egne ben og levere medisinske BHT tjenester i Aktiv HMS sin regi.  I en prosess hvor en skiller lag etter mange års samarbeid med en annen leverandør, og blir konkurrenter igjen, så knytter det seg en viss spenning til hva man sitter igjen med til slutt. Vi så heldigvis at samtlige av våre kunder pluss mange flere valgte å bli med oss i vår satsing her i Luramyrveien. Det er vi utrolig glade og stolte over. Når steget nå var tatt så skulle mange brikker på plass. Vi måtte ha en kompetent medisinsk leder på plass. Mari Omland med enorm erfaring fra BHT ble løsningen. Hun sammen med sine nye kollegaer Anna K Bakker og Hege H Hamre har virkelig fått sving på oppfølgningen av den medisinske delen mot våre kunder.

I april gjennomførte vi for andre gang Oppturen. Denne gangen fikk vi Kreftomsorg Rogaland med oss. Gjennom en utrolig innholdsrik og hyggelig dag var det ca 90 firma som hadde stands i lokalene til Actionball, vi fikk samlet inn utrolig mange flotte gaver fra deltakende firma som ble auksjonert bort på en sosial samling på kvelden. Nærmere 200 000,- ble resultatet totalt av gavene til Kreftomsorg Rogaland. Dette var en stor dugnad og vi vurderer å gjenta dette i 2018.

Vi flyttet i mai ned i 1 etasje i nyoppussede lokaler. Vi er særdeles godt fornøyd med vår nye tilværelse, og for de av dere som ikke har vært innom, her er kaffen alltid klar.

Året har også gitt oss 2 nye samarbeidspartnere på huset. Forus Helse er etablert i lokalene til tidligere Forusakutten. Etablert av tidligere ansatte i Forusakutten med Dr. Manan Hanan i spissen. Vårt samarbeid med Forus Helse gir våre kunder en trygghet om rask og riktig behandling.

For å fylle opp vårt nye klasserom med ulike kurs, så er Storm Kurs & Beredskap etablert. Her har Jardar Falch ansvar for å koordinere og gjennomføre ulike typer kurs innen brann, førstehjelp og HMS. Vi ser frem til og kunne utvikle dette konseptet videre og kunne tilby våre kunder de beste kursene i hyggelige omgivelser.

Nå lakker året på hell. Vi i Aktiv HMS sammen med våre samarbeidspartnere her på huset gleder oss stort til 2018 . Vi ønsker å fortsette med å være en innovativ og løsningsorientert Bedriftshelsetjeneste, og vi skal gjøre vårt ytterste for at dere som kunde skal oppleve en positiv forskjell i deres HMS arbeid i samarbeid med oss.

Vi ønsker dere alle en riktig fin og fredelig jul.

Med hilsener,
Asle Haaland
Daglig leder

Back To Top
Search