skip to Main Content

Pelly workwear er en totalleverandør av arbeidsklær, sko, verneutstyr, førstehjelpsutstyr og fritidsklær. Hva gjelder arbeidsklær leverer vi i hovedsak Blåkläder som også er eier av vår butikk.

Utover dette har vi flere leverandører innen sko, verneutstyr, førstehjelpsutstyr og fritid. Her kan nevnes Sandefjord skofabrikk, Skydda, Snøgg og Procurator. Også innen fritidsklær har vi flere samarbeidspartnere som Handelskompaniet og New Wave. Kort sagt kan vi levere absolutt alt som kunden måtte ønske.

Hos Pelly Workwear legger vi stor vekt på å ha kunden i fokus, og skreddersyr opplegg for hver enkelt kunde ut fra kundens ønsker og behov. Vi legger også veldig stor vekt på leveringsdyktighet, og sørger alltid for å ha tilstrekkelig på lager av det sortimentet våre kunder ønsker.

Vi har nylig inngått samarbeid med Aktiv HMS og BHT Team, hvor vi blir leverandør av ovennevnte for dem. I denne forbindelse ønsker vi å tilby BHT Team sine samarbeidspartnere gode betingelser ved kjøp av diverse produkter hos oss.

Ta gjerne en tur innom butikken vår, vi holder til i Gamleveien 85 på Sandnes, i ISS-bygget, like over Hegre Auto. Om ønskelig kan vi komme til Dere for en prat.

Les mer om Pellys workwear her.

Back To Top
Search