skip to Main Content

HMS er en naturlig del av hverdagen

“Kurset fikk HMS ned på jorden og ga oss forståelse for at HMS er en naturlig del av hverdagen, og bidrar samtidig til å sette ord på det vi gjør.”

Lone E. Riber Larsen, HTH Kjøkkenforum Stavanger 

———-

Høy faglig standard

“Samarbeidet med BHT Team opplever vi som positivt og lærerikt både for våre kunder og ansatte i Zirkel AS. Personalet holder høy faglig standard, og kundens behov og utfordringer blir godt ivaretatt. Vi har ingen betenkeligheter med å anbefale BHT Team til vår kunder.”

Turid Bratteli, Zirkel    Zirkel

———-

Samarbeidet har fungert strålende

“Safety Always” er Weatherford sitt QHSSE slagord – vi setter sikkerhet foran alt. Vårt mål er ikke bare å ta vare på våre ansattes helse, men også at det gjennom vår bedriftskultur skal være helsebringende å jobbe hos oss.

Dette hadde vi i tankene da vi i 2011 startet arbeidet med å revitalisere standarden på H’en i HMS arbeidet vårt. Gjennom prosessen med å finne ny samarbeidspartner innen bedriftshelsetjeneste skilte Aktiv HMS seg raskt ut fra «massen». Først og fremst var det deres fokus på proaktivitet som «pirret» oss. Vi gikk for Aktiv HMS og har ikke angret på det. Samarbeidet har fungert strålende fra dag 1 og vi jobber aktivt sammen med dem i alle HMS spørsmål, også tett på vårt verneombuds apparat. Sammen er vi dynamitt!

Alf Risberg, QHSSE Manager Weatherford ScandinaviaWeatherford-logo

———-

Positiv «masekopp»

“Aktiv HMS har vært vår støttespiller siden 2010. De hjelper oss med å identifisere lovpålagte oppgaver og fungerer som en positiv «masekopp» som hjelper oss til å huske på HMS-arbeidet i en travel hverdag, der drift av byggeplasser ofte får hovedfokus. Vår faste kontaktperson er serviceinnstilt og stiller opp både preventivt og når det «brenner».

staalteknikk Anette, Stålteknikk

———-

En matchende samarbeidspartner

“I Aktiv HMS har Innova AS funnet en matchende samarbeidspartner som er lett tilgjengelig og som bidrar med å ivareta våre medarbeideres behov på en helhetlig og god måte. Både Aktiv HMS og Innova AS vet hvor viktig det er alltid å ligge i forkant, noe som er helt vesentlig for å opprettholde et sikkert og helsefrembringende arbeidsmiljø».

innovaSigne Lise Førland, HSEQ Manager i Innova

———-

Unik kartlegging og oppfølging

“Samarbeidet med aktiv Hms gjør at vi er trygge på arbeidsplassen. Deres kartlegging og oppfølging er unik!!!

sunde-halsneØyvind Halsne, Byggefirma Sunde & Halsne as

 

Back To Top
Search