skip to Main Content

Hinna Fysioterapi
Hinna Fysioterapi har vært en av Stavangers ledende tilbydere av fysioterapi til bedriftsmarkedet siden oppstarten i 2000.
Alle våre fysioterapeuter er offentlig godkjente av SAFH (statens autorisasjonskontor for helsepersonell) og har etter utdannelsen fordypet seg i ulike fagområder. Vi har fysioterapeuter med etterutdanning innen blant annet nålebehandling, pilates, ergonomi, babymassasje og babysvømming. Vårt team består av syv fysioterapeuter og en massør som behandler pasienter både på klinikken og ute i bedrifter.
Web: www.hinnafysioterapi.no

Forus Helse
Vi ønsker gamle og nye pasienter velkommen til Luramyrveien 79, 2. etasje. Her har vi åpnet et nytt helsesenter med leger og behandlere som har jobbet sammen i mange år.
Web: www.forushelse.no

Volvat medisinske senter
Volvat Medisinske Senter er et av landets ledende private helseforetak Volvat skal være et supplement og et alternativ til det offentlige helsevesen. Hos Volvat setter vi først og fremst pasientens behov i fokus, og vårt mål er å ha de mest fornøyde pasientene. Vi har over 30 års erfaring med drift av helsetjenester og har et bredt tilbud av medisinske tjenester som strekker seg fra helsefremmende og forebyggende arbeid til behandling og rehabilitering. Volvat-gruppen består av ti sentre på landsbasis, og har sykehusgodkjenning i Oslo, Fredrikstad, Bergen, Trondheim, Tromsø. I tillegg er hele Volvat ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø, på alle avdelinger og i alle ledd.
Web: www.volvat.no

Storm Kurs og Beredskap AS
Storm Kurs og Beredskap AS eies av bedriftshelsetjenesten Aktiv HMS AS og sikkerhetsselskapet Storm Sikkerhet AS.
Vi har som mål å skape trygge og sikre medarbeidere hos våre kunder, gjennom å gi effektiv og nødvendig kursing og opplæring. Alle våre kursholdere har lang praktisk erfaring fra fagfeltene de underviser i, samt god undervisningskompetanse og formidlingsevne. Vi kan skreddersy kursopplegg, spesielt tilpasset den enkelte virksomhetens behov, innen bl.a. førstehjelp, brannvern, FSE, HMS, ran, svinn og konflikthåndtering.
Web: www.stormkurs.no

Centrum Vaksiner
Ta kontakt for å avtale tid til konsultasjon og vaksinering. Vi hjelper deg uten særlig ventetid.
Du får raskt timeavtale og vi er opptatt av å gi deg den beste service!
Centrum Vaksiner er Rogalands største private vaksinasjonskontor og består av 4 sykepleiere , 2 leger.
Web: www.centrumvaksiner.no

Sandnes Optikk
Ingen ansikt er like. Verken form eller farge eller størrelse. Vi vet at det er viktig at man har den rette brillen til ens behov. Vi har briller fra mange ulike kjente designere som gjenspeiler dagens trender og moter.
Web: www.sandnesoptikk.no

Back To Top
×Close search
Search