skip to Main Content

Asle Haaland
Daglig leder / HMS-verneingeniør
Mobil: 90 01 50 78
E-post: haaland@aktiv-hms.no

Asle er utdannet verneingeniør og er sertifisert Risk Manager. Han har 13 års erfaring fra Bedriftshelsetjeneste bransjen og startet Aktiv Hms i 2006. Nektet å bli uføre, ble grunder i stedet. Les historien her.

Åse Lund
HMS-verneingeniør
Mobil: 91 71 74 64
E-post: lund@aktiv-hms.no

Linda Alme
Kvalitets- og HMS-ingeniør
Mobil: 91 88 94 27
E-post: alme@aktiv-hms.no

Linda har en bachelorgrad i KHMS-ingeniør og mastergrad i samfunnssikkerhet. Hun har vært ansatt i Aktiv HMS AS i fem år. Linda er verneteknisk rådgiver og bistår ulike kundegrupper med oppfølging av det systematiske HMS-arbeidet og gjennomføring av yrkeshygieniske målinger.

IMG_6902

Marte Sunde
HMS-verneingeniør
Mobil: 95 99 01 24
E-post: sunde@aktiv-hms.no

Marte er utdannet HMS verneingeniør og har vært konsulent hos Aktiv HMS AS i 4 år. Marte er verneteknisk rådgiver og bistår ulike kundegrupper med oppfølging av det systematiske HMS-arbeidet. Tidligere har hun jobbet med kjemikalieproduksjon. Marte bistår gjerne din bedrift med rådgivning innen kjemisk helsefare og kjemikaliehåndtering.

Mari Omland
Bedriftssykepleier
Mobil: 92 61 91 90
E-post: omland@aktiv-hms.no

Mari Omland- bedriftssykepleier og medisinsk leder Aktiv HMS.  Siden 2001 har hun arbeidet som bedriftssykepleier i bedriftshelsetjeneste, fra 2005 til 2016 som leder for Forusakutten BHT i tillegg til medisinsk BHT ansvar for bedrifter. Spisskompetanse innen psykisk helse og rus, endring og omstilling, samt innen sykefraværsoppfølging og oppfølging av ansatte med redusert arbeidsevne.

Øyvind Bjerke
HMS-verneingeniør
Mobil: 93 00 20 68
E-post: bjerke@aktiv-hms.no

Øyvind Bjerke er utdannet verneingeniør. Han har over 15 års erfaring fra bedriftshelsetjenesten og har spesialisert seg på rådgivning til bedrifter innen mekanisk industri og verksteder. Øyvind har i 2017 opprettet nytt avdelingskontor i Oslo, og tilbringer ca 50 % av tiden der med oppfølgning av våre kunder.

Anna K. Bakker
Bedriftssykepleier
Mobil: 97 18 02 69
E-post: bakker@aktiv-hms.no

Har fokus på et godt psykososialt arbeidsmiljø og en god fysisk helse ved å kartlegge arbeidsmiljøet med tanke på farer og ressurser i arbeidsmiljøet. Har stor entusiasme for hvilken læring en gransking kan bidra til.  Arbeidserfaring innen kjemikalier, gransking og psykososial oppfølging fra oljeserviceindustrien og statlige tjenester.

Jostein Torgersen
HMS-Verneingeniør
Mobil: 982 56 845
E-post: torgersen@aktiv-hms.no

Fagbrev inne Grafisk, utdannet HMS Verneingeniør, 13 års erfaring innen HMS og ledelse, 9 års erfaring fra Bedriftshelsetjenesten Aktiv HMS.
Jostein er verneteknisk rådgiver og bistår kundegrupper med oppfølging av det systematiske HMS- arbeidet, og gjennomføring av yrkeshygeniske målinger

ida 2

Ida Meljordshagen Langdalen
Bedriftssykepleier
Mobil: 92 61 17 90
E-post: langdalen@aktiv-hms.no

Ida har jobbet i bedriftshelsetjeneste i flere år og har lang og bred kompetanse innenfor sykefraværsoppfølging, rådgivning innenfor rus og avhengighet, samt konflikthåndtering.

Jardar Falch
Storm Kurs & Beredskap

Kursleder / Koordinator

Mobil: 45 66 44 66
E-post: falch@stormkurs.no

Jardar har jobbet med kurs og opplæring siden 2003, innen førstehjelp, brannvern og HMS. Han har også jobbet i flere år som HMS-rådgiver i bedriftshelsetjeneste, med god kjennskap til forskjellige bransjers behov og krav.

stig

Stig Bjørnå
Lege
Mobil: 90 90 90 38
E-post: post@aktiv-hms.no

Stig Bjørnå er allmennlege og spesialist i Allmennmedisin og har mange års erfaring som bedriftelege for blant annet Sandnes ullvarefabrikk, Sandnes politikammer, og Sivilforsvarets beredsskaps og kompetanse- senter.  Stig har siden 1984 vært bedriftlege for Lyse. Han har sin fastlegepraksis på Tronsholen i tilknytning til Lyse. Stig er tilknyttet Aktiv HMS via vår BHT leveranse til Lyse.

Maren Espeland Mjåtveit
Hinna Fysioterapi

Fysioterapeut, Ergonom

Mobil: 51 57 93 70
E-post: maren@hinnafysioterapi.no

B.Sc. Fysioterapi fra Høgskolen i Bergen, 2013. Maren jobber med fysioterapeutisk behandling på klinikk og i bedrift, samt at hun holder kurs i gravid trening.

Christine Hole
Hinna Fysioterapi

Fysioterapeut, Ergonom

Mobil: 51 57 93 70
E-post: christine@hinnafysioterapi.no

B.Sc. Fysioterapi fra Høgskolen i Oslo, 2006. Christine utfører ergonomisk kartlegging/risikovurdering, veiledning og kurs ute i bedrifter.

Silvia Carolina Barboe
Forus Helse

Bedriftslege

Mobil: 90 90 90 38
E-post: post@aktiv-hms.no

Spesialist i allmennmedisin og nevrologi. Dr. Harboe har erfaring fra frivillig legearbeid i Liberia og Guatemala i tilknyttet mercy Ships, som fastlege samt har jobbet i Forusakutten fra 2015-2017 før hun startet i Forus Helse. Carolina er godkjent petroleumslege.

Merete Ree Frafjord
Forus Helse

Diabetessykepleier og livsstils veileder

Mobil: 90 90 90 38
E-post: post@aktiv-hms.no

Merete er utdannet sykepleier med videreutdanning i diabetes og kosthold. Hun har vært leder på Forusakutten livsstilsklinikk fra 2008 til 2016. Hun tilbyr veiledning i livsstil, kosthold og vektreduksjon for enkeltpersoner samt samarbeider med Fedon Lindberg klinikk.

Manan Hanan
Forus Helse

Bedriftslege

Mobil: 90 90 90 38
E-post: post@aktiv-hms.no

Manan er utdannet spesialist i generell kirurgi og gastrokirurgi. Han har mange års erfaring fra sykehus og som kommunelege, og har fra 2000 til 2016 vært tilknyttet tidligere Forusakutten. Har har også arbeidet som bedriftslege fra 2003.  Han er godkjent petroleumslege.

trygve

Trygve Øgreid
Forus Helse

Kiropraktor

Mobil: 90 90 90 38
E-post: post@aktiv-hms.no

Trygve er utdannet kiropraktor og har etterutdanningskurs i behandling av skulder, albu, håndledd, ankel, kne og hofte. Også tilleggskurs i behandling av rygg generelt. Han har vært tilknyttet Forusakutten siden 2001, og er nå tilknyttet Forus Helse i Luramyrveien 79. Trygve tilbyr gratis vurderinger, og behandler plager og skader relatert til muskel og skjelett.

Resepsjon, lab og sentralbord
Tone, Tine og Helle administrerer kontor og resepsjon, telefon og lab hos Forus Helse. Blodprøver, spirometri, EKG, skadehåndtering, alt blir gjennomført med høy servicegrad og solid faglig kompetanse. Via Forus Helse har Aktiv HMS også tilknyttet psykologer Espen Hamre og Turid Moen, hudlege Jon Gottfred Andersen, ortoped Julia Evjen samt øvrige allmennleger og personell.

Hinna Fysioterapi
Hinna fysioterapi har gjennom mange år levert ergonomitjenester samt fysioterapitjenester og trening til Aktiv HMS sine BHT kunder. De leverer alle tjenester med høy faglig kompetanse. Med å benytte kompetanse både om arbeidsplassens utforming og belastninger og kombinere dette med kartlegging, tilrettelegging og behandling, får våre kunder en optimal oppfølging.

Vi har erfaring i å følge opp alle typer helseforsikring/ behandlingsforsikring via våre tilknyttede spesialister, psykologer, kiropraktor og fysioterapeuter. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Back To Top
×Close search
Search